Attached are some pictures taken at the end of this previous week.
今回お届けする写真は先週末に撮影した写真です。
The first 2 pictures are Hard Red Spring Wheat.The wheat crop looks very nice and the heads are now filling.
The plants are expected to reach full maturity in about 2-3 weeks. We have had above normal temperatures, so the heat may affect the final yield and quality, but it is still too early to know.
最初の2枚はハードレッドスプリング小麦(強力粉の原料となる小麦の品種)の写真となります。小麦はとても良い生育状況で、穂の粒が膨らんできています。
あと2~3週間で完熟期に到達するでしょう。通常より気温が高かったので、生産量と品質に影響があることも考えられますが、まだお知らせするには時期が早すぎると判断しています。
The next 2 pictures is alfalfa hay harvesting.
After filling the trucks in the field, we move the alfalfa to our main farm headquarters and transfer into our haylage silos which will ferment and become excellent feed for our cattle. We harvest alfalfa 3 times per year.This week was the 2nd harvest.
次の2枚の写真はアルファルファの収穫です。
畑で収穫したものをトラックに積み、我社の農場にあるサイロに保管し発酵させることにより肉牛の素晴らし餌になります。アルファルファは1年に3回収穫を行います。今週は今年2度目の収穫でした。
Finally, the last 2 pictures are the SB270 soybeans, The above normal temperatures and normal moisture translates into rapid progression of the soybean plants.
As you will notice, the top of the plant is still flowering a little. The bottom of the plant is just now starting the development of pods.
最後の2枚はSB270という種類の大豆の写真です。いつもより平均気温が高いことと湿度は例年通りということで大豆の成長も早くなります。
大豆の上のところにまだ花が少し咲いているのがお分かりになると思います。下には大豆のさやが成長し始めています。
大豆生産農家
シナー・ブラザーズ&ブレスナハン(SINNERBROS.&BRESNAHAN)代表。米国産地指定大豆生産者のおひとりで生産者グループの代表。愛称ボブさん。アメリカのノースダコタ州で5世代にわたって農業を営む。
同じ考え方で大豆を生産している契約農家の仲間達と一緒に仕事をしています。先代から引き継がれている思い「お客様に信頼と商品の一貫性を」を大切にし、誠意をもって細部まで気を配ることをいつも心に留めて農業をやっています。